×
اطلاعات تماس با پشتیبانی
لطفاً در روزهای کاری و ساعت های کاری تماس گرفته شود.
تلفن پشتیبانی :02155329276, 09367871247 , 09101567053

آشنایی با دوربین مداربسته

آشنایی با دوربین مداربسته و انواع آن
یکی از مهم‌ترین دغدغه‌هایی که هر کسب‌وکاری و یا محیطی تجربه می‌کند بحث امنیت فضا و پیشگیری از حوادث مختلف است با رواج تکنولوژی و پیشرفت بشر این بحث هرروز بیشتر از دیروز بهینه می‌شود. در این مقاله به بررسی اهمیت دوربین های مداربسته پرداخته ایم.
اختراع دوربین‌های مداربسته دقیقاً یکی از راهکارهای با ارزش در راستای افزایش امنیت محیط است، دوربین‌هایی که امروزه اهمیت آن بر هیچ‌کس پوشیده نیست. حال با توجه به این مقدمه شما را دعوت می‌کنیم تا مقاله راهنمای آشنایی با دوربین مداربسته را مطالعه نمایید. مقاله‌ای که می‌تواند در راستای یک انتخاب بهتر به شما کمک کند، پس با ما همراه باشید و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در  دنیای   مداربسته  تماس حاصل فرمایید.
دوربین مداربسته چیست؟
 
سیستم نمایش مداربسته و یا همان دوربین مداربسته همان‌طور که از نام آن پیداست به مجموعه دوربین‌هایی گفته می‌شود که ممکن است در یک و یا چند محل نصب گردند، ثابت بوده و قابلیت رویت یا پنهان‌سازی در محیط‌های مختلف را دارا باشند. جالب است بدانید که این دوربین‌ها در حالت کلی به یک دستگاه پردازشگر تصویر متصل هستند و به دو دسته دوربین‌های آنالوگ و دیجیتال تقسیم می‌شوند.
تاریخچه دوربین‌های مداربسته
نخستین سیستم مداربسته در سال 1942 میلادی توسط شرکت زیمنس آلمان به‌منظور مشاهده پرتاب موشک‌های وی دو نصب شد؛ که درواقع یک مهندس آلمانی بنام «والتر بروچ» مسئول نصب این نوع سیستم بود.
از طرف دیگر در آمریکا اولین تبلیغ دوربین مداربسته در سال 1949 مربوط به محصولی با نام دوربین‌های ویرکون بود که در تبلیغات به عدم مجوزگیری آن بسیار تاکید می‌شد. ازآن‌پس سیستم‌های ضبط تصاویر دوربین مداربسته در برخی پایگاه‌های فضایی بزرگ جهت ضبط تصاویر پرتاب موشک‌ها بکار گرفته شد و خیلی زود روی موشک‌ها نصب شد. این موفقیت بسیار بزرگی بود چراکه این دوربین‌ها قابلیت ارسال تصاویر را همراه با صدا به زمین داشتند.
جالب است بدانید که اولین رونمایی از دوربین مداربسته در اماکن عمومی آمریکا در سال 1973 بود. زمانی که در میدان تایمز نیویورک اولین دوربین مداربسته به‌منظور جلوگیری از جرائم در محدوده نصب شد اما نقش چشمگیری در کاهش جرائم ایفا نکرد. تا اینکه در سال 1980 دوربین‌های مداربسته در سطح گسترده‌ای در سراسر آمریکا بخصوص در مراکز عمومی بکار گرفته شد چراکه به نظر می‌آمد استفاده از دوربین مداربسته راهی ارزان‌تر و بهینه‌تر در مقایسه با به‌کارگیری نیروهای پلیس برای شناسایی جرائم باشد.
به‌تدریج برخی از حرفه‌ها و مشاغل بخصوص آن‌هایی که بیشتر در معرض سرقت قرار داشتند نیز به دوربین مداربسته روی آوردند. در سال 1990 دستگاه‌های ضبط تصاویر دوربین‌ها تنها باقابلیت «ضبط بعد از شناسایی حرکت» وارد بازار شدند که استفاده از دوربین مداربسته را در این کشور بسیار گسترده و محبوب کرد چراکه تا قبل از آن، دستگاه‌های ضبط تصاویر تا حد زیادی ازنظر میزان حجم ذخیره و قابلیت‌ها بسیار محدود بود. لازم به ذکر است که از نیمه دوم سال 1990 بود که پلیس دوربین‌های زیادی را در سطح شهرها بخصوص مراکز عمومی، مدارس و پروژه‌های ساختمانی نصب کرد.
 
انواع دوربین مداربسته بر اساس محل نصب
دوربین مداربسته داخلی
دوربین‌های مداربسته‌ای که در فضاهای داخلی نصب می‌شوند با نام داخلی یا این‌دُر (indoor) شناخته می‌شوند. نصب دوربین مداربسته این‌دُر علاوه بر تامین امنیت، می‌تواند باهدف نظارت بر پرسنل و کارمندان، جلوگیری از نزاع، بررسی رفتار مشتریان در یک فروشگاه، آنالیز و بررسی پروسه‌های تحقیقاتی و غیره نیز باشد. استفاده از دوربین‌های داخلی به‌طورمعمول در فضاهای مسقف مانند منزل، شرکت، دفتر کار و هر فضای سرپوشیده‌ای می‌باشد.
 
دوربین مداربسته خارجی
عبارت اوت‌دُر (outdoor) یا خارجی نیز به دوربین‌های مداربسته‌ای اطلاق می‌شود که در فضاهای خارجی و باز نصب می‌شوند. این دوربین‌های به ‌دلیل اینکه تحت تاثیر آب‌وهوا و شرایط محیطی محل نصب بوده و در معرض باد، باران، سرما و گرمای شدید، نور خورشید و… هستند، بنابراین لازم است که ویژگی‌های خاصی داشته و از مقاومت بالایی نیز برخوردار باشند.
لازم به یادآوری است که دوربین‌های مداربسته خارجی باید طوری نصب شوند که در دسترس افراد خرابکار و سارقین نیز قرار نگیرند.

برچسب ها :

دوربین مداربسته

دوربین مداربسته داخلی

دوربین مداربسته خارجی